Το χαβά της. Πέρασε και απο Πτολεμαΐδα. Παραμυθιά – Μακεδονικός 0-1

Με γκολ στο 32 του Παπαρούνα

Πέρασε και από την Πτολεμαΐδα η ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα… …κατακτώντας τη δέκατη νίκη της σε 12 αγώνες, παραμένοντας αήττητη.

Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν την κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να διημιουργήσουν ευκαιρίες στην εστία του Πατσιούρα.

Σε αντίθεσή με τους φιλοξενούμενους που έβγαιναν στην κόντρα με τους Παπαδόπουλο και Παπαρούνα κυρίως. Σε μια από αυτές τις αντεπιθέσεις ο Παπαρούνας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Μακεδονικού και άνοιξε το σκορ στο 32΄με προβολή ύστερα από κεφαλιά-ασίστ του Γεωργάκη.

Στην επανάληψη ο Φούφας μπήκε πιο δυνατά μετά και την είσοδο του Τοπάλη στο παιχνίδι. Όμως το συγκρότημα της Παραμυθιάς έδωσε χώρο στους γηπεδούχους παίζοντας παράλληλα άμυνα για σεμινάριο δεν επέτρεψε στους Μακεδόνες να κάνουν ευκαιρίες πλην ελάχιστον εξαιρέσεων που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον κίπερ του Σουλίου Πατσιούρα.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν οι πράσινοι να πανηγυρίσουν μαζί με τους 30 και πλέον φιλάθλους τους που ταξίδεψαν στην Πτολεμαΐδα μια ακόμη νίκη ανεβαίνοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΠ Κοζάνης που θα αντιμετωπίσει το Σούλι σε 2 αγωνιστικές.

Συνθέσεις ομάδων:

Μακεδονικός Φούφα (Τούνας): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Τουλουμενιδης Φ., Σωτηριάδης, Τζουβάρας, Φωτιάδης (77ο Μπακάλης), Πιρίτζαους, Μπίντσης Ν., Καλπακίδης (46ο Τοπάλης), Σπανδωνίδης (77ο Πολυχρονίδης), Μαυροματίδης.

Σούλι Παραμυθιάς (Τζιάρρας): Πατσιούρας, Μπέλλος (77ο Παππάς), Τάτσης, Ταχιάς, Βασιλάκης, Μώκος, Κωσταμένας (65ο Αναστασιάδης), Παπαρούνας, Πλατιάς (51ο Κάγια), Παπαδόπουλος (81ο Βασιλείου), Γεωργάκης.

Απο το theball.gr

In this article

Join the Conversation