Απο σήμερα η σχολή προπονητών της ΕΠΣ. 08 και 09.02 το πρόγραμμα επιμόρφωσης UEFA D

Ανακοίνωση

Η Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο Προπονητών της ΕΠΟ ολοκλήρωσε τη διαδικασία εγγραφών των υποψηφίων Προπονητών.

Στη Σχολή συμμετέχουν 34 υποψήφιοι προπονητές από όλη την Ελλάδα και Υπεύθυνος Καθηγητής, θα είναι ο κ. Κυρανούδης Άγγελος.

Η έναρξη της Σχολής είναι την ΔΕΥΤΕΡΑ 03.02.2020 στο Πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ και ώρα 16.00.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται από 03.02.2020 έως 08.02.2020 τις εξής ώρες:
πρωί 08.00 – 13.00
απόγευμα 16.00 – 20.30

Επίσης ενημερώνουμε ότι η Ε.Π.Ο με την υποστήριξη της UEFA άρχισε να υλοποιεί ένα νέο πρόγραμμα επιμόρφωσης σε όλη την Ελλάδα, το οποίο ονομάζεται σχολή UEFA D. Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργήσει σε όλες τις ΕΠΣ.

Στην Ε.Π.Σ Θεσπρωτίας θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Τη σχολή UEFA D μπορούν να παρακολουθήσουν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών, γονείς και εθελοντές, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Η Σχολή συνδυάζει την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων για ηλικίες κάτω των δώδεκα ετών. Προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών.

Η παρακολούθηση της Σχολής είναι υποχρεωτική για έναν τουλάχιστον εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας, καθώς η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
– Αίτηση του ενδιαφερομένου προς την Ε.Π.Σ Θεσπρωτίας
– Υπεύθυνη δήλωση
– Πράξη συναίνεσης

In this article

Join the Conversation