Το επιμελητήριο έκοψε την πίτα του +ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους μελών της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσπρωτίας

Παρουσία των τοπικών αρχών, και πλήθους μελών της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσπρωτίας, το Επιμελητήριο εκοψε την πίτα του το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Άντζελικα Παλλάς στην Ηγουμενίτσα.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν:

Οι Βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιογιακας και Μάριος Κάτσης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, οι  Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατων, Γιάννης Λώλο, Γιάννης Καραγιάννης και Σπύρος Παππάς αντίστοιχα, η Προεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Περιφερειακός Διοικητής του Λιμενικού Σώματος Πλοίαρχος Κωντοστέριος Ιωάννης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ιωάννης Παππάς, ο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας Πύραρχος  Απόστολος Κουρούσιας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ Αθανάσιος Πορφύρης,  οι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπολης Παραμυθιάς π. Βελισάριος Σάντας, ο ηγούμενος της Ι.Μ Γηρομεριου Αρχ. Μεθόδιος Ντελλης, ο πρ. βουλευτής Ηλίας Βεζδρεβάνης , εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος μελών της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσπρωτίας.

Την ανάγκη για περαιτέρω μείωση των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Θεσπρωτία, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος, ο οποίος παρουσίασε όλες τις υλοποιημένες δράσεις καθώς και τις προγραμματισμένες για το 2023 ενώ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου για την αγαστή συνεργασία σε δράσεις προώθησης της εξωστρέφειας των προϊόντων και υπηρεσιών του Επιμελητηρίου. “Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, όπως πάντα, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις αυτές και θα παρεμβαίνει όπου και όπως πρέπει, προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των μελών του, αλλά και να προτείνει εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα ανάπτυξης της περιοχής. Δεν μένουμε όμως μόνο στα λόγια. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις υποστήριξης των επιχειρήσεων της περιοχής” ανέφερε μεταξύ αλλων ο Αλέκος Πασχος.

Χαιρετισμούς απευθυναν, οι δύο Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης, o Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και ο Γ. Αρ. Επίτροπος της Μητρόπολης Παραμυθιάς

Δειτε βίντεο από την κάμερα του Βαγγέλη Χαλμαντζή




In this article

Join the Conversation