Αλκιβιάδης Λάμπρου: Στην πορεία για την Ανάπτυξη θέλω να πάμε μαζί

Θεσπρωτοί και Θεσπρωτές , Αποδέχθηκα την τιμητική για μένα πρόταση να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Καχριμάνη με το συνδυασμό ¨ Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου ¨ στη Θεσπρωτία ,...

Θεσπρωτοί και Θεσπρωτές ,

Αποδέχθηκα την τιμητική για μένα πρόταση να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Καχριμάνη με το συνδυασμό ¨ Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου ¨ στη Θεσπρωτία , ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος , στις εκλογές του Μαΐου .

Η μέχρι τώρα διαδρομή και οι αρχές του Περιφερειάρχη Ηπείρου και των συνεργατών του είναι η καλύτερη εγγύηση για επιτυχή κατάληξη των προσπαθειών που όλοι μαζί οι Ηπειρώτες πρέπει να κάνουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Το έργο του Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας είναι γνωστό, καθώς επίσης, η αποτελεσματική του συνεργασία με όλους ανεξαρτήτως τους φορείς και η πολύχρονη εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση.

Φίλες και φίλοι,
Την τελευταία περίοδο με γνωρίζετε ως Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ηγουμενίτσας ως Πρόεδρο Τ.Κ. Μαζαρακιάς από το 1998 έως το 2006 και ως Αντιδήμαρχο του Δήμου Μαργαριτίου από το 2006 έως το 2010.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω με ακόμα μεγαλύτερη θέληση και αποφασιστικότητα τις προσπάθειες μου ,πάντοτε με διάλογο και συνεργασία , έχοντας μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου και την λύση των κοινών προβλημάτων.

Οι εκλογές του Μαΐου δεν θα αναδείξουν μόνο Περιφερειάρχη και Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά θα κρίνουν την πορεία που θα ακολουθήσει ο τόπος μας. Ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα και σεβασμό στους ανθρώπους της παραγωγής .

Χρειάζεται κοινωνική προστασία και ασφάλεια για τους πολίτες και νέες βάσεις για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς που έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον που θα φέρει νέες ευκαιρίες για εργασία και ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Σε αυτή την πορεία θέλω να πάμε μαζί.

Αλκιβιάδης Μιχ. Λάμπρου

In this article

Join the Conversation