Φάνης Μπέλλος: Παραμερίζουμε μικροκομματικές, μικρόψυχες και πολιτικές σκοπιμότητες

Φίλες – Φίλοι, Στη σημερινή πολιτική, οικονομική και κοινωνική συγκυρία ο Δήμος μας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα οποία γνωρίζουμε και τα βιώνουμε καθημερινά. Η αποχή, η απλή παρακολούθηση...

Φίλες – Φίλοι,

Στη σημερινή πολιτική, οικονομική και κοινωνική συγκυρία ο Δήμος μας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα οποία γνωρίζουμε και τα βιώνουμε καθημερινά. Η αποχή, η απλή παρακολούθηση και η έξωθεν κριτική δεν αποτελούν λύση αλλά συμβάλλουν στη συσσώρευση και στη χειροτέρευση της κατάστασης.

Στη σημερινή εποχή, χωρίς να ξεχνάει ο καθένας την πολιτική του προέλευση και ταυτότητα, ενώνονται δυνάμεις πέρα και πάνω από κόμματα, παραμερίζονται μικροκομματικές, μικρόψυχες και πολιτικές σκοπιμότητες, σε αντίθεση με όσα διατυμπανίζουν ορισμένοι που ξαφνικά ασπάστηκαν τον μανδύα του «απολιτίκ ανεξάρτητου», μέσω της προπαγανδιστικής τακτικής που ακολουθούν.

Στην αυριανή μέρα  η πείρα, η γνώση και η αξιοσύνη των παλιών παντρεύονται με τη μαχητικότητα, τον ενθουσιασμό, τη φλόγα και τις ικανότητες των νέων, αυτών που ως βασικούς πυλώνες τους και πιστεύω τους έχουν την αλληλεγγύη, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη διαφάνεια, την εντιμότητα, τη συμμετοχή, την εργατικότητα, τη νομιμότητα και τη συνεργασία.

Σ’ αυτή την αυριανή μέρα,  μετά από παρότρυνση φίλων, συμπολιτών και συνεργατών μου, αποφάσισα να συστρατευτώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτριο Σακαρέλη που ηγείται της «Ενωτικής Κίνησης για την Ανάπτυξη» του Δήμου και να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, την εμπειρία και τη γνώση, όπως έκανα και τα επτά χρόνια της συνολικής μου θητείας στη Δήμο, χωρίς απολύτως καμία ιδιοτέλεια.

Θεοφάνης Μπέλλος

In this article

Join the Conversation