ΒΙΝΤΕΟ: Με επιτυχία το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Φωτικαίων Γαία”

Με επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου και χορευτικών συγκροτημάτων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Παραμυθιά, το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Φωτικαίων Γαία». Στα διαχρονικά...

Με επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου και χορευτικών συγκροτημάτων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Παραμυθιά, το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Φωτικαίων Γαία».

Στα διαχρονικά μηνύματα συμφιλίωσης και πολιτισμού που προέρχονται μέσα από την μουσική και τον χορό, αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους, η οικοδέσποινα και πρόεδρος του ΦΟΠ Μαντώ Παπαχρήστου, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη.

Στην σκηνή βρέθηκαν και παρουσίασαν το πρόγραμμα τους, χορευτικοί Σύλλογοι από το FYROM, την Νέα Πέλλα, το Νεοχώρι Άρτας, την Ανθούπολη Ιωαννίνων, την Βόνιτσα, τα Σιάτιστα Κοζάνης, του Νέου Σκοπού Σερρών και φυσικά του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς.

Είχε προηγηθεί η παρέλαση των χορευτικών συγκροτημάτων επί της Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Παραμυθιά. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Παραμυθιά.


In this article

Join the Conversation