Σε εξέλιξη οι εργασίες για την βελτίωση του μονοπατιού προς το σπήλαιο του Αγ. Αρσενίου +Φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση και βελτίωση του ιστορικού μονοπατιού που οδηγεί προς το εκκλησάκι του Αγ. Αρσενίου από την πλευρά του Καρυωτίου και από...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση και βελτίωση του ιστορικού μονοπατιού που οδηγεί προς το εκκλησάκι του Αγ. Αρσενίου από την πλευρά του Καρυωτίου και από την πλευρά της Βέλλιανης από την διασταύρωση του μονοπατιού προς τον Σταυρό.

Πρόκειται για ένα έργο που η μελέτη συντάχθηκε το 2003 αλλά λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών δημοπρατήθηκε προσφατα από τον Δήμο Σουλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας λόγω διαχειριστικής επάρκειας Πριν μερικούς μήνες το έργο ξεμπλόκαρε και πλέον έχουν ξεκινήσει εργασίες.

Το έργο έχει αναλάβει η Κοινοπραξία “ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ – ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” με Υπεύθυνο κατασκευής τον Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. Γιώργο Παππά, όπου σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για ένα ιδιαίτερα προκλητικό έργο αφού η πρόσβαση στον χώρο εργασίας είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ το υπάρχον μονοπάτι σε πολλά σημεία δεν υπάρχει.

Tο έργο αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί, οπότε και θα παραδοθεί στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας. Σημειώνουμε ότι το έργο έχει ενταχθεί στο Ε.Π “ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις Π.Δ.Ε με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α).


In this article

Join the Conversation