Αίσιο τέλος στην επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένου από πηγάδι στο Σεβαστό Παραμυθιάς

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 83χρονου ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε σε πηγάδι στο Σεβαστό Παραμυθιάς, αφού λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, άντρες...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 83χρονου ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε σε πηγάδι στο Σεβαστό Παραμυθιάς, αφού λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, άντρες τις πυροσβεστικής Παραμυθιάς και Ηγουμενίτσας, κατάφεραν να τον ανασύρουν χρησιμοποιώντας διασωστικό τρίποδα ανάσυρσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, στο σημείο κατέφθανε και η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων, χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβει αφού η επιχείρηση είχε ολοκληρωθεί πριν την άφιξη της.

Ο ηλικιωμένος που είναι καλά στην υγεία του μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς και στην συνεχεία για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Ο 83χρονος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού όταν έπεσε στο πηγάδι που βρισκόταν σε ελαιώνα, έτυχε και περνούσαν από το σημείο συγχωριανοί του και ακούσαν τις φωνές του ενημερώνοντας με την σειρά τους, την πυροσβεστική.

Τις προσπάθειες τις πυροσβεστικής συντόνιζαν ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παραμυθιάς, Πυραγός Μπέλλος Ευάγγελος και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Ηγουμενίτσας Πυραγός Πανταζής Ευάγγελος. Αμφότεροι βρισκόταν στο σημείο του συμβάντος.

Φωτογραφία Αρχείου

In this article

Join the Conversation