Πέτρος Χρήστου: Το φαινόμενο Παραμυθιά Online…

Παραμυθιά Online το μεγάλο πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό γεγονός Γράφει ο Πέτρος Χρήστου συγγραφέας – δημοσιογράφος Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται, αν δεν έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη...

Παραμυθιά Online
το μεγάλο πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό γεγονός

Γράφει ο Πέτρος Χρήστου
συγγραφέας – δημοσιογράφος

Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται, αν δεν έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη περιοχή του δήμου μας και αξίζει ιδιαίτερη αναφορά να κάνουμε στο μεγαλύτερο γεγονός που λαμβάνει χώρα στη περιοχή μας από το 2001, αναπτύχθηκε μετά το 2004 και εξελίχθηκε ραγδαία τα τελευταία χρόνια στο τομέα της ενημέρωσης, πολλές φορές και σε πραγματικό χρόνο και δεν είναι άλλο από το online Παραμυθιά.

Όλο και περισσότεροι συντοπίτες, ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου γης και να βρίσκονται και που τους εύχομαι υγεία, χαρά και δουλειά, καταφεύγουν στις σελίδες του για να ενημερωθούν για τα γεγονότα που συμβαίνουν στο δήμο μας.

Το online  Παραμυθιά, είναι ένα ΝΕΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ανταποκρινόμενο στα νέα δεδομένα επικοινωνίας που δημιούργησε η ψηφιακή εποχή, με κύριο αντικείμενο του τα τοπικά, πολιτικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά, περιβαλλοντικά, ιστορικά, πολιτιστικά, κτλ. θέματα.

Έχει ΤΟΠΙΚΗ ενημέρωση. Μία ιστοσελίδα που αποτελεί βήμα επικοινωνίας, ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων, ανάμεσα στους δημότες, τους τοπικούς φορείς, τη δημοτική αρχή, για κυρίως θέματα που απασχολούν την περιοχή του δήμου Σουλίου και των κατοίκων του.

Είναι η ΑΛΛΗ ενημέρωση. Έχει τη τόλμη και τη πίστη στη θετική συμβολή που μπορεί να  δώσει η ευρύτερη δημοσιότητα των μεταβλητών παραγόντων που διαμορφώνουν τις συνθήκες ζωής της περιοχής μας. Γνωρίζει ότι η δημοσιότητα δημιουργεί συνθήκες και δυνατότητες ευρύτερης λαϊκής συμμετοχής στα κοινά, τη διαμόρφωση ποιοτικών και παραγωγικών αποφάσεων από τα δημοτικά και τοπικά συμβούλια, αλλά βελτιώνει και τη ποιότητα ζωής της περιοχής.

Είναι η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ενημέρωση. Δεν αποτυπώνει απλώς την εικόνα της τοπικής κοινωνίας, αλλά ανιχνεύει τις δυνάμεις που κινούνται σε αυτή, ελέγχει και προτείνει, ερευνά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ευαισθητοποιεί, προκαλεί τη κοινωνική δραστηριότητα.

Είναι ιστοσελίδα της ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ενημέρωσης, έκφρασης και επικοινωνίας. Είναι ιστοσελίδα της ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, με τα χρώματα, τα γράμματα, τα σχήματα, τις φωτογραφίες, τις παραστάσεις και τη ζωντάνια να έχουν τη σφραγίδα  μίας καινοτομίας βγαλμένη από το μέλλον.

Η λειτουργία του online Παραμυθιά είναι το μεγάλο πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό γεγονός των τελευταίων χρόνων στο δήμο Σουλίου. Η ιστοσελίδα που «πολιτεύεται» με βάση τα ΚΟΙΝΑ ΤΟΠΙΚΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και όλα όσα μας απασχολούν καθημερινά. Κάθε μέρα μας συγκινεί, μας ευαισθητοποιεί, κερδίζει τις καρδιές μας. Είναι η ενημέρωσή μας.

Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη και στους συνεργάτες της, γνωστούς και ανώνυμους, με τη διαβεβαίωσή ότι θα είμαστε δίπλα τους στη μάχη της ενημέρωσης.

In this article

Join the Conversation