Με το βλέμμα στην Γ΄Εθνική, ξεκινά την προετοιμασία της η ΚΑΕ Παραμυθιά

Το σχεδιασμό των τμημάτων για την νέα αγωνιστική σεζόν, προετοιμάζει το ΔΣ της ΚΑΕ Παραμυθιά ανανεώνοντας με τον προπονητή Νικόλαο Πάνο και μεταφέροντας 5 παίχτες από τα παιδικά...

Το σχεδιασμό των τμημάτων για την νέα αγωνιστική σεζόν, προετοιμάζει το ΔΣ της ΚΑΕ Παραμυθιά ανανεώνοντας με τον προπονητή Νικόλαο Πάνο και μεταφέροντας 5 παίχτες από τα παιδικά τμήματα της ομάδας στο αντρικό τμήμα, αρχίζοντας έτσι να φαίνονται τα αποτελέσματα της δουλειάς που έγιναν στις Ακαδημίες τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το ΔΣ στόχος της αντρικής ομάδας είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της έχοντας σαν παρακαταθήκη την καλή περσυνή πορεία.

Φέτος στην Ά κατηγορία εκτός από τους γνωστούς, θα βρεθεί η Νικόπολη το Καναλάκι ο Ηρακλής Φιλιατών και η Κιάφα Ιωαννινων. Ο Φαίακας και ο ΑΓΣΙ παραμένουν οι δυσκολότεροι αντίπαλοι ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σπάρκτακος και Κερκυραικός. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 1 Οκτωβρίου και θα τελειώσει 30 Μαΐου.

Παράλληλα ξεκινούν οι εγγραφές και για τις Ακαδημίες της ομάδας, με στόχο την αφενός την δημιουργία παιχτών που θα στελεχώσουν τις αντρικές ομάδες, αφετέρου την επαφή των παιδιών με τον αθλητισμό.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνε καθημερινά (εργάσιμες μέρες και ώρες) στο φωτογραφείο του μέλους του ΔΣ Ζιάγκου Κωνσταντίνου (πλ. 49 Προκρίτων Παραμυθιά) και στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης από 18:00 έως 20:00

In this article

Join the Conversation