Εντοπίστηκαν 100 κιλά ηρωίνης στην Ηγουμενίτσα. 2 συλλήψεις

Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας αφού εντόπισαν περισσότερα από 100 κιλά ηρωίνης σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη φορτηγού. Κατά τη διάρκεια ελέγχου από άνδρες του...

Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας αφού εντόπισαν περισσότερα από 100 κιλά ηρωίνης σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη φορτηγού.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, βρέθηκαν 190 πακέτα που περιείχαν 100 κιλά και 230 γραμμάρια ηρωίνης.

Οι διακινητές είχαν δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο στο δάπεδο της καρότσας του φορτηγού όπου είχαν τοποθετήσει τα ναρκωτικά, ωστόσο ο αστυνομικός σκύλος που συμμετείχε στην επιχείρηση μύρισε την ηρωίνη και άμεσα ξεκίνησε το «ξήλωμα» του δαπέδου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν ο 37χρονος αλλοδαπός οδηγός καθώς και ο 35χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του οχήματος.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

In this article

Join the Conversation