Η Σταυρούλα Μπραΐμη για την επίσκεψη της Ρουμανικής τουριστικής αποστολής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής ο Τουρισμός και η τουριστική προβολή του Δήμου Σουλίου. Γι αυτό το λόγο η Δήμαρχος ΜπραΪμη Μπότση Σταυρούλα την Τρίτη 9/9/2014 μαζί...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής ο Τουρισμός και η τουριστική προβολή του Δήμου Σουλίου. Γι αυτό το λόγο η Δήμαρχος ΜπραΪμη Μπότση Σταυρούλα την Τρίτη 9/9/2014 μαζί με τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού κο Λώλο Δημήτριο υποδέχτηκαν στην Παραμυθιά αποστολή δημοσιογράφων και τουριστικών operators από τη Ρουμανία. Την αποστολή είχε εξασφαλίσει το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας γι’αυτο τη συνόδευε ο πρόεδρος κος Πάσχος Αλέκος.

Κατά την παραμονή τους περπάτησαν μέσα στην πόλη και επισκέφθηκαν διάφορα σημέια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια, συνοδευόμενοι από τον Δημοτικό Σύμβουλο κο Λώλο μετέβηκαν στην Τοπική Κοινότητα Γλύκης, θαύμασαν τις πηγές του Αχέροντα και τους παρατέθηκε γεύμα. Η ρουμάνικη αποστολή αναχώρησε απο το Δήμο μας ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και ευχαριστημένη από την ξενάγηση και τη φιλοξενία.

Ευχαριστούμε θερμά το Επιμελητήριο, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Πάσχο Αλέκο, και θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπάραστάτες τέτοιων δράσεων.

Παραμυθιά 10 Σεπτεμβρίου
Η Δήμαρχος Σουλίου

In this article

Join the Conversation