Ο Αγιασμός στα σχολεία της Παραμυθιάς. Δηλώσεις Σταυρούλας Μπραΐμη και Αντιγόνης Φίλη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγιασμός των σχολικών μονάδων και στις τελετες των Σχολείων Παραμυθιάς (φωτογραφία 1ο Δημοτικό Σχολείο) που πραγματοποιήθηκαν χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παραμυθιάς κ.κ Τίτου, βρέθηκε η...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγιασμός των σχολικών μονάδων και στις τελετες των Σχολείων Παραμυθιάς (φωτογραφία 1ο Δημοτικό Σχολείο) που πραγματοποιήθηκαν χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παραμυθιάς κ.κ Τίτου, βρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, ο νέος πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Γεώργιος Καλόγηρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου Νίκος Αθανασίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, γονείς μαθητών και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλη την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα καθώς και στους γονείς Υγεία, Καλή Χρονιά, δημιουργική με πρόοδο και επιτυχίες.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σουλίου θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα αρωγός και θα συμβάλλει με όλες της, τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων παρουσιαστούν.”

Η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη δήλωσε:
“Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους μαθητές τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, δύναμη υγειά και καλή δημιουργική χρονιά. Τα συναισθήματα των μαθητών σήμερα είναι ανάμεικτα. Λίγο άγχος, χαρά, ανυπομονησία, αγονία, και ενθουσιασμός.
Το σχολείο αποτελεί ορόσημο στην ζωή κάθε μαθητή. Εκεί αποκτά τις απαραίτητες γνώσεις εχέγγυα στα οποία θα στηρίξει το μέλλον του. Μαθαίνει επίσης τρόπους συμπεριφοράς, τον αμοιβαίο σεβασμό στους συμμαθητές και δασκάλους, κοινωνικοποιείται και μέσα από την ευγενή άμιλλα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ένταξη του ως πολίτης πλέον στην κοινωνία
Εύχομαι καλό ταξίδι στο μαγευτικό χώρο της γνώσης.”

In this article

Join the Conversation