Και πάλι χωρίς νερό η Γλυκή…

Αντιμέτωποι με το διαχρονικό φαινόμενο της έλλειψης νερού βρίσκονται για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Γλυκής, αφού από το Σάββατο και σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους της...

Αντιμέτωποι με το διαχρονικό φαινόμενο της έλλειψης νερού βρίσκονται για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Γλυκής, αφού από το Σάββατο και σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους της περιοχής, ενα μεγάλο μέρος του δικτύου παροχής είναι στην ουσία εκτός λειτουργίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο φαινόμενο παρουσιάζεται κάθε χρόνο και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Ο λόγος του συνηθισμένου αυτού φαινομένου είναι τα άλατα που υπάρχουν στο νερό της περιοχής με αποτέλεσμα οι σωλήνες του δικτύου να βουλώνουν και να μην μπορεί να κυκλοφορεί το νερό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάτοικοι της Γλυκής, το έργο της ενίσχυσης ύδρευσης Τ.Κ. Γαρδικίου – Τ.Κ. Χόικας – Τ.Κ. Γλυκής, οταν ολοκληρωθεί και συνδεθεί το ρεύμα για να λειτουργήσει, δεν θα λύσει το πρόβλημα. Τωρα απο πού απορρέει αυτη η σιγουριά, ειναι κάτι που μονο οι ιδιοι μπορούν να απαντήσουν. Θα πρεπει να σημειώσουμε πως το θέμα των σωληνώσεων είχε έρθει και σε Δημοτικό Συμβούλιο.

Η τουριστική σεζόν για την Γλυκή ξεκινά τον επόμενο μήνα, οπότε η ενίσχυση της ύδρευσης καθώς και οι όποιες εργασίες, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σύντομα, για να μην βρεθούμε στο ιδιο έργο θεατές.

In this article

Join the Conversation