Τουλάχιστον μια προσφορά για το Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς.

Μια (1) προσφορά τουλάχιστον υπήρξε το κτήριο του πρώην Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς στην ηλεκτρονική διαδικασία του e-publicrealstate.gr που πραγματοποιήθηκε από ΤΑΙΠΕΔ. Στο e-publicrealstate.gr βρέθηκαν 13 ακίνητα ανά την Ελλάδα...

Μια (1) προσφορά τουλάχιστον υπήρξε το κτήριο του πρώην Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς στην ηλεκτρονική διαδικασία του e-publicrealstate.gr που πραγματοποιήθηκε από ΤΑΙΠΕΔ. Στο e-publicrealstate.gr βρέθηκαν 13 ακίνητα ανά την Ελλάδα και δόθηκαν 25 προσφορές για τα 10 από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, η μία προσφορά για το Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς ήταν της τάξεως των 100.000 ευρώ, ενώ αναμένουμε τον σχετικό έλεγχο των δικαιολογητικών από το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ για να μάθουμε αν ήταν έγκυρη και για το αν υπάρχουν και άλλες για το συγκεκριμένο ακίνητο, ενώ είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει και δεύτερη προσφορά. Είναι εις γνώση μας από ποιον ιδιώτη ή φορέα προέκυψε η προσφορά αυτή, ωστόσο για ευνόητους λόγους αναμένουμε την ολοκλήρωση του ελέγχου των φακέλων από το ΤΑΙΠΕΔ ή την ανακοίνωση του ίδιου του ενδιαφερόμενου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες προσφορές δεν είναι οι τελικές καθώς από αυτές θα οριστεί η τιμή εκκίνησης για την τελική δημοπρασία με βάση την υψηλότερη έγκυρη αποβληθείσα οικονομική προσφορά και την ανεξάρτητη αποτίμηση. Κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής, το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ θα αποφασίσει και για την επιλογή των συμμετεχόντων.

Όσο αφορά τα ακίνητα που δεν εκδηλώθηκε επενδυτικό ενδιαφέρον το ΤΑΙΠΕΔ θα αξιολογήσει όλες τις δυνατές λύσεις και θα προχωρήσει σε νέες διαδικασίες αξιοποίησης.

In this article

Join the Conversation