O Βασίλης Παρόλας για την Εξισωτική Αποζημίωση

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς του Νομού μας που αιτούνται Εξισωτική Αποζημίωση για το 2014 ότι πρέπει να προσκομίσουν άμεσα και τα παρακάτω κατά περίπτωση δικαιολογητικά: 1. Αν δηλώνονται εισοδήματα...

6. Για τους Δασεργάτες ή Ρητινοσυλλέκτες/Ρητινεργάτες ή Υλοτόμους, Αλιεργάτες, Ιχθυεργάτες, Εργάτες γης, Σμυριδεργάτες, Μικροεπαγγελματίες μόνιμους κατοίκους Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων πληθυσμού μέχρι 2.000 κατοίκων: α. Βεβαίωση ασφαλιστικού ταμείου ή φορέα εργασίας που να βεβαιώνει την ιδιότητα. β . Βεβαίωση από το Δήμαρχο ότι ο πληθυσμός της Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας της μόνιμης κατοικίας και της έδρας της επιχείρησης του παραγωγού έχει πληθυσμό μικρότερο των 2.000 ( Το σημείο αφορά στην περίπτωση χαρακτηρισμού του παραγωγού ως μικροεπαγγελματία)
7. Για τους παραγωγούς που δηλώνουν φιλοξενούμενοι ως προς τη μόνιμη κατοικία: Αντίγραφο Ε1 του ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου φιλοξενούνται προς απόδειξη του τόπου μόνιμης κατοικίας.

Παρακαλούμε τα παραπάνω δικαιολογητικά να κατατεθούν το αργότερο έως 30/9/2014, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου που ακολουθούν.

Για την ΣΥ.Β.Ε.Α.Π. Α.Ε.Σ.
Ο Δ/νων Σύμβουλος
Παρόλας Βασίλειος

 


In this article

Join the Conversation