Ενωτική κίνηση για την Ανάπτυξη: Γιατί απέχουμε από την επιτροπή Λαμπόβου και την εκλογή των επιτροπών

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ αισθάνεται καθήκον της να ενημερώσει τους Δημότες για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου στις 19 Σεπτεμβρίου 2014. Δυστυχώς και παρά τις...

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ αισθάνεται καθήκον της να ενημερώσει τους Δημότες για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου στις 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Δυστυχώς και παρά τις κατά καιρούς Διακηρύξεις της η Δήμαρχος συνεχίζει την τακτική της προηγούμενης θητείας της.

Καταρχάς αρνήθηκε την αλλαγή σειράς των θεμάτων με αποτέλεσμα το πιο σημαντικό θέμα  «Ο ΛΑΜΠΟΒΟΣ»  να συζητηθεί προτελευταίο.

Στην συνέχεια αρνήθηκε την πρόταση για συμμετοχή μας στις επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και την πραγματοποίηση κοινής πρότασης για τους Δημότες που θα συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών προσώπων του Δήμου. Προτάσεις που προφανώς θα ενίσχυαν και θα εξασφάλιζαν την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στον Δήμο μας.

Κατόπιν αυτών η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ απείχε από τις ψηφοφορίες για την εκλογή των επιτροπών και δεν συμμετέχει στην επιτροπή «ΛΑΜΠΟΒΟΥ».

Να είστε σίγουροι ότι εμείς παρά τα όποια εμπόδια θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εκπληρώσουμε τον ρόλο μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ

In this article

Join the Conversation