Αντίστροφη μέτρηση για τον Λάμποβο. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σε 3 ημέρες ανοίγει τις πύλες του, το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου και όλα σχεδόν είναι έτοιμα ώστε η Παραμυθιά να δεχτεί του χιλιάδες επισκέπτες. Όσον αφορά τις...

Σε 3 ημέρες ανοίγει τις πύλες του, το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου και όλα σχεδόν είναι έτοιμα ώστε η Παραμυθιά να δεχτεί του χιλιάδες επισκέπτες.

Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, είναι οι ίδιες με τις περσυνές με την διαφορά πως στην Κ. Καραμανλή θα απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από τις 19:00 αντί στις 17:00 που ίσχυε πέρυσι.

Πιο συγκεκριμένα:

Μέχρι και 15 Οκτωβρίου, ο περιφερειακός Αγίου Δονάτου, θα παραμείνει κλειστός από την διασταύρωση με την οδό Σαμουήλ μέχρι και τον κόμβο Γαλατά. (Ζώνη κόκκινη)

Η Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα παραμείνει κλειστή από παλιό Δημαρχείο μέχρι και το κόμβο Γαλατά έως τις 15 Οκτωβρίου. (Ζώνη πράσινη). Επισης εκτός κυκλοφορίας θα ειναι τμήμα αναμεσα απο τα φανάρα της λαικής αγοράς και της πλατειας Μ. Παραμυθιώτη.

Επισης, η Κωνσταντίνου Καραμανλή θα είναι κλειστή από το τέλος της (διασταύρωση με τον περιφερειακό Αγίου Δονάτου) μέχρι και τον πεζόδρομο τις βραδινές ώρες από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι και τις 12 του ίδιου μήνα. (Ζώνη Μπλέ), ενώ το Παρκινγκ του Σχολείου Βούλγαρη θα παραμείνει κλειστό μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. (Ζώνη μωβ)

Από 30/9 μέχρι 15/10 η τροφοδοσία των καταστημάτων στον πεζόδρομο θα γίνεται με οχήματα κάτω των 3,5 τόνων

Από 5/10 μέχρι 12/10 στον κάτω περιφερειακό, η στάθμευση των οχημάτων θα επιτρέπεται μόνο στην μία πλευρά και από την διασταύρωση του κέντρου υγείας μέχρι την διασταύρωση με την οδό 49 Προκρίτων.

In this article

Join the Conversation