“Έβρεξε” αυτοκίνητα στην Εγνατία. Τούμπαρε νταλίκα που μετέφερε οχήματα στο Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς.

Λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο ατύχημα στον κόμβο Βέροιας στην Εγνατία, μία ακόμα νταλίκα παραλίγο να σκορπίσει το θάνατο και πάλι στην Εγνατία, στο ύψος Ελευθεροχωρίου Παραμυθιάς. Το...

Λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο ατύχημα στον κόμβο Βέροιας στην Εγνατία, μία ακόμα νταλίκα παραλίγο να σκορπίσει το θάνατο και πάλι στην Εγνατία, στο ύψος Ελευθεροχωρίου Παραμυθιάς.

Το βράδυ της Κυριακής, οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο μετέφερε ΙΧ (αυτοκινητάμαξα), και ο οποίος κινούνταν στην Εγνατία Οδό, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο διαχωριστικό διάζωμα και να ανατραπεί.

Αποτέλεσμα ήταν να σκορπιστούν τα οχήματα που μετέφερε στο οδόστρωμα της Εγνατίας, με το ένα από αυτά να εκσφενδονίζεται στο αντίθετο ρεύμα. Από καθαρή τύχη εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε από το σημείο κάποιο άλλο όχημα και δεν θρηνήσαμε θύματα.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς καθώς και υπεύθυνοι της Εγνατίας Οδού οι οποίοι διέκοψαν την κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις για αρκετές ώρες, σχηματίζοντας έτσι ουρά από τα αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς την Ηγουμενίτσα και τα Γιάννενα.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά μόνο ο οδηγός του φορτηγού και η κυκλοφορία δόθηκε μετά από 3 ώρες, ενώ την σχετική έρευνα, διεξάγει το Α.Τ Παραμυθιάς.


In this article

Join the Conversation