ΦΟΠ: Μύηση των μαθητών στην Φιλαρμονική, πράξη 1η

Περισσότεροι οπό 250 μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων της Παραμυθιάς, Ξηρολόφου και Νεράιδας, βρεθήκαν στο γυμναστήριο του 1ου δημοτικού Παραμυθιάς, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος Όμιλος...

Περισσότεροι οπό 250 μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων της Παραμυθιάς, Ξηρολόφου και Νεράιδας, βρεθήκαν στο γυμναστήριο του 1ου δημοτικού Παραμυθιάς, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς, με σκοπό την μύηση των μικρών μαθητών στον κόσμο της φιλαρμονικής.

Καλεσμένοι του ΦΟΠ ήταν η φιλαρμονική Φιλιατών, η οποία παρουσίασε το ταλέντο και τις δεξιότητές της στους μικρούς μαθητές της Παραμυθιάς.

Στην σπουδαιότητα της μουσικής παιδείας και την αναγκαιότητα για την αναγέννηση της φιλαρμονικής Παραμυθιάς που πρώτοεμφανίστηκε στις αρχές τις δεκαετίας του 70’, αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους, ο γραμματέας του Φιλοπροόδου Ομίλου Παραμυθιάς Σταυρός Ντρίτσος και ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Φιλιατών Κώστας Δελλής.

Υπενθυμίζουμε πως εγγραφές στην φιλαρμονική του Φιλοπροόδου Ομίλου Παραμυθιάς, πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή (από 17:00 μέχρι 20:00) και Σάββατο (από 10:00 μέχρι 12:00), στις εγκαταστάσεις του Φιλοπροόδου Ομίλου Παραμυθιάς, Κ. Καραμανλή 174. Πληροφορίες στο 2666023483.


In this article

Join the Conversation