Ισόβια στην κόρη, αθωώθηκε η μάνα για τη δολοφονία του αστυνομικού στους Φιλιάτες

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε απο το κακουργιοδικείο Κερκυρας για την δολοφονία του συνοριοφύλακα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας η 42χρονη κουνιάδα που σκότωσε τον άτυχο 37χρονο μαζί με την 60χρονη...

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε απο το κακουργιοδικείο Κερκυρας για την δολοφονία του συνοριοφύλακα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας η 42χρονη κουνιάδα που σκότωσε τον άτυχο 37χρονο μαζί με την 60χρονη μητέρα της πριν από 1,5 χρόνο. Η 60χρονη ωστόσο αθωώθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων για την ενοχή της.

Υπενθυμίζεται ότι μάνα και κόρη δολοφόνησαν πριν 1,5 χρόνο, τον 37χρονο συνοριοφύλακα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Η 42χρονη κουνιάδα και η 60χρονη πεθερά ομολόγησαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως σχεδίασαν και εκτέλεσαν το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα.

Όπως ισχυρίστηκαν για οικονομικές αλλά και… συναισθηματικές διαφορές τον χτύπησαν με πέτρες, ενώ η 42χρονη τον πυροβόλησε 4 φορές με ένα πιστόλι. Όπως είπαν, μετά τους πυροβολισμούς ο άτυχος συνοριοφύλακας εξακολουθούσε να αναπνέει. Έτσι σήκωσαν μια πέτρα και τον αποτελείωσαν συνθλίβοντας το κρανίο του.

Έπειτα με ιδιαίτερη ψυχραιμία, οι δύο γυναίκες σκηνοθέτησαν τον τραυματισμό της 42χρονης στο κεφάλι. Η 60χρονη χτύπησε την κόρη της με μια πέτρα, έκρυψε το όπλο και τράπηκε σε φυγή. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν την κουνιάδα τραυματισμένη, υποψιάστηκαν ότι πίσω από την δολοφονία κρύβονταν άτομα που είχαν σχέση με το συγγενικό περιβάλλον του αστυνομικού.

Συνελήφθησαν δύο ημέρες αργότερα και προφυλακίστηκαν. Σήμερα η μία, η μητέρα, είναι ελεύθερη, ενώ η κόρη που καταδικάστηκε σε ισόβια άσκησε έφεση. Απο το epiruspost.gr

In this article

Join the Conversation