Τουριστική προβολή: 61.500 ευρώ απο την Ψηφιακή Σύγκλιση για τον “Οδηγό Πόλης”

Η προβολή των δυνατοτήτων του δήμου μας είναι βασικός παράγοντας για την προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών στην περιοχή. O δήμος μας οργανώνει και κωδικοποιεί το προφίλ της περιοχής,...

Η προβολή των δυνατοτήτων του δήμου μας είναι βασικός παράγοντας για την προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών στην περιοχή. O δήμος μας οργανώνει και κωδικοποιεί το προφίλ της περιοχής, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητούν με τον «Οδηγό Πόλης Δήμου Σουλίου», μια  ιδιαίτερα ελκυστική και φιλική στους χρήστες εφαρμογή, που εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Το συγκεκριμένο έργο που  έχει προϋπολογισμό 61.500 ευρώ, , δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες – χρήστες του προηγμένου αυτού εργαλείου τεχνολογίας πληροφόρησης να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στην προβολή και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Στον Οδηγό Πόλης περιλαμβάνονται πληροφορίες για τομείς όπως: πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές υποδομές και χώροι αναψυχής, δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης, δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς και εύρεση λύσεων μετακίνησης, υποδομές υγείας και κοινωνικής περίθαλψης, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.

Η πληροφόρηση για τους επισκέπτες του Δήμου θα είναι ακόμα πληρέστερη και πιο εύληπτη, καθώς τα παραπάνω θα συνοδεύονται από αναλυτικούς χάρτες με τα χωρικά και περιγραφικά δεδομένα του Δήμου.

Επίσης θα προτείνονται θεματικές διαδρομές, ενώ θα υπάρχει απεικόνιση σημείων ενδιαφέροντος, φωτογραφίες και περιγραφές από επισκέπτες του site, ώστε η πρόσβαση στην πληροφορία να είναι άμεση και διαδραστική.

Παραμυθιά 5-11-2014
Δήμος Σουλίου

http://www.paramythia-online.gr/images/stories/banne_diavimistite_edo_katheto.jpg

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!