Σεμινάριο επικοινωνίας on camera για την ΝΟΔΕ

Σε σεμινάριο επικοινωνίας συμμετείχαν μέλη της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας στα πλαίσια εκπαιδευτικής δράσης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Στο σεμινάριο επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων και...

Σε σεμινάριο επικοινωνίας συμμετείχαν μέλη της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας στα πλαίσια εκπαιδευτικής δράσης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Στο σεμινάριο επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων και στο οποίο συμμετείχαν μέλη των ΝΟΔΕ όλης της Ηπείρου, δοθήκαν οι βασικές αρχές επικοινωνίας «μπροστά από την κάμερα», υπό την επίβλεψη της έμπειρης δημοσιογράφου Μαριάννας Πυργιώτη.

Από την ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας συμμετείχαν ο πρόεδρος Άλκης Λάμπρου, ο εκπρόσωπος τύπο Παντελής Κίτσιος και ο υπεύθυνος υγείας κ. Δημάκος. Μετά την αξιολόγηση οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμμετέχουν σε νέο σεμινάριο μεγαλύτερου επιπέδου.

Μεταξύ άλλων τα σεμινάρια περιέχουν τις εισηγήσεις 2 επικοινωνιολόγων, του Γεώργιου Μουρούτη για τους νέους τρόπους επικοινωνίας των στελεχών με τα ΜΜΕ και τα Νew Media και του Γιάννη Ολύμπιου για τους τρόπους προσέγγισης των πολιτών. Φωτογραφία Αρχείου.


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!