BINTEO: Εγκαίνια έκθεσης για τα 25 χρόνια του Ιστορικού Αρχείου Παραμυθιάς

«19ος και 20ος αιώνας: Παιδεία, Οικονομία Κοινωνία», είναι ο τίτλος της έκθεσης που πραγματοποιείται στο Ιστορικό Αρχείο της Παραμυθιάς με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας του. Στα εγκαίνια...

«19ος και 20ος αιώνας: Παιδεία, Οικονομία Κοινωνία», είναι ο τίτλος της έκθεσης που πραγματοποιείται στο Ιστορικό Αρχείο της Παραμυθιάς με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας του.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που θα λειτουργεί μέχρι στις 20 Δεκεμβρίου, έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων: O Υφυπουργός Εργασίας Αντώνης Μπέζας, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Παραμυθιάς Πρωτοπρ. Βελισσάριος Σάντας, o επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Σουλίου Δημήτριος Σακαρέλης, η περιφερειακή Σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, ο εντατελμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα τουρισμού Δημήτριος Λώλος, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της Αρωγής Μαρίνα Μπέση, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτριος Ζορκάδης και Αντρέας Μπάμπας, ο Πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Γεώργιος Καλόγερος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας  Αντιπύραρχος Λεωνίδας Γκιόκας, ο προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Παραμυθιάς Πυραγός Ευάγγελος Μπέλλος, ο Διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Κώστας Νάτσης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

Στην σπουδαιότητα της λειτουργίας του Ιστορικού Αρχείου και στην αναγκαιότητα της ύπαρξης του για την καταγραφή της ιστορίας του τόπου,  αναφερθήκαν στις δηλώσεις του ο Υπουργός Εργασίας και η Δήμαρχος Σουλίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά στιγμιότυπα τα από τα εγκαίνια της έκθεσης του ιστορικού αρχείου Παραμυθιάς και των λειτουργών του Χαράλαμπου Παντελή και Θωμά Τσιρώνη.

http://www.paramythia-online.gr/images/stories/banne_diavimistite_edo_katheto.jpg
In this article

Join the Conversation