Στην Δήμαρχo οι εκπαιδευτικοί του Erasmus Plus

Τη Δήμαρχο Σουλίου επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 25/11/2014 ο Διευθυντής του Α’ Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς κ. Δημητρίου Φώτης συνοδευόμενος από εκπαιδευτικούς από την  Ιταλία, την  Ισπανία, την  Πολωνία,  την ...

Τη Δήμαρχο Σουλίου επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 25/11/2014 ο Διευθυντής του Α’ Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς κ. Δημητρίου Φώτης συνοδευόμενος από εκπαιδευτικούς από την  Ιταλία, την  Ισπανία, την  Πολωνία,  την  Βουλγαρία, την  Ουγγαρία και την  Τουρκία.

Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στην Παραμυθιά στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόγραμμα  για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό.

Αναφέρουμε απόσπασμα από τον σύντομο χαιρετισμό της Δημάρχου: «Καλώς ήλθατε στον όμορφο Δήμο μας, στην μαρτυρική Παραμυθιά. Θα συγχαρώ το Α’  Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς για την προσπάθεια του, για συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν την εξωστρέφεια. Είναι σημαντική για την πρόοδο η ανταλλαγή σκέψεων, απόψεων και  καλών πρακτικών. Είναι σημαντικό επίσης ο κάθε τόπος να διατηρεί τη φυσιογνωμία του αλλά παράλληλα να μπορεί να σκέφτεται και δρα ως μέλος της κοινωνίας των πολιτών. Η Δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιου είδους ενέργειες»

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!