Πολιτιστικό διήμερο απο την ΘΕΑΤΟ

Η Θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΟ, αποφάσισε την μετατροπή των ετήσιων «Θεατρικών Συναντήσεων» σε διετή για να διασφαλίζεται η σωστή τους οργάνωση και το υψηλό καλλιτεχνικό τους επίπεδο. Παρά το...

Η Θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΟ, αποφάσισε την μετατροπή των ετήσιων «Θεατρικών Συναντήσεων» σε διετή για να διασφαλίζεται η σωστή τους οργάνωση και το υψηλό καλλιτεχνικό τους επίπεδο. Παρά το γεγονός αυτό, ο Νοέμβρης του θεάτρου θα παραμείνει με μικρότερα αλλά με τη δική τους σπουδαιότητα θεατρικά δρώμενα.

Έτσι την  Παρασκευή 28/11/2014 στις  8,30 μμ θα προβληθεί η ταινία  της ΘΕΑΤΟ (παραγωγής 2005) : «Η Μετανάστις» . Η προβολή θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της – παντοτινά «κοντά μας» αλλά δυστυχώς και πολύ «μακριά μας» εδώ και ακριβώς μια τριετία -Χρύσας Γκορέζη που μεταξύ των άλλων ήταν και  βασικός συντελεστής στην υλοποίηση της ίδιας της ταινίας.

Το Σάββατο 29/11/2014, στις 9,00 μμ, θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε  το γνωστό πια  στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας – και όχι μόνο –  θεατρικό σχήμα από την Πάτρα «ΡΕΦΕΝΕ» ,  που θα μας παρουσιάσει την κωμωδία του Πήτερ Σάφερ : «Μαύρη Κωμωδία» για μια και μοναδική παράσταση.

Και οι δύο πολιτιστικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο της αίθουσας  πολλαπλών χρήσεων Καρκαμίσι, του Δήμου Σουλίου στη Παραμυθιά.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!