To Σούλι Παραμυθιάς για την αναβολή του ματς κυπέλλου με το Γαρδίκι και για την παρουσια οπαδων στο Παραπόταμο

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί ειλικρινά τους φιλάθλους της ομάδας για την θερμή φυσική παρουσία τους και την ηθική συμπαράσταση της ομάδας μας στον νικηφόρο αγώνα...

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί ειλικρινά τους φιλάθλους της ομάδας για την θερμή φυσική παρουσία τους και την ηθική συμπαράσταση της ομάδας μας στον νικηφόρο αγώνα με τον Αστέρα Παραποτάμου.

Δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους και χωρίς θριαμβολογίες την προσπάθειά μας, εμπιστευόμενοι τον προπονητή και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Τέλος το Δ.Σ. ενημερώνει τους κατόχους προμηθευτές των προπωλημένων εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου Σούλι Παραμυθιάς-Δόξα Γαρδικίου, που είχε αρχικά προγραμματιστεί να τελεστεί από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας στις 03-12-2014 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παραμυθιάς, ότι κατόπιν νεοτέρας απόφασης της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Οι κάτοχοι των προπωλημένων εισιτηρίων να διατηρήσουν τα προμηθευθέντα εισιτήρια τα οποία θα ισχύσουν για την επόμενη ημερομηνία που θα καθοριστεί η τέλεση του παραπάνω αγώνα κυπέλλου.

Με ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2015.

In this article

Join the Conversation