Στο Ράδιο Αρβύλα την Δευτέρα ζωντανά, παιδιά που σπούδασαν στο ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς με τον σύλλογο ΣΤΟΡΓΗ

Στο στούντιο της εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα θα βρεθούν την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία “Εργαστήρι” μεταξύ των οποίων και παιδια που σπούδασαν...

Στο στούντιο της εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα θα βρεθούν την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία “Εργαστήρι” μεταξύ των οποίων και παιδια που σπούδασαν στο ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς, με τον σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία Νομού Θεσπρωτίας “ΣΤΟΡΓΗ”.

Τα παιδιά θα βρεθούν στο στούντιο, καλεσμένοι της εκπομπής, για να παρουσιάσουν το ημερολόγιο με τη φωτογράφηση μόδας, στο οποίο συμμετείχαν οι ίδιοι ως μοντέλα, καθώς και το βίντεο με την προετοιμασία της φωτογράφησης.

Στόχος της δημιουργίας του ημερολογίου, είναι να γίνει καθημερινή πράξη η στήριξη αυτών των ανθρώπων, στόχος που παραμένει πάντα επίκαιρος, μέχρι οι πόλεις μας να γίνουν προσβάσιμες σε όλα τα επίπεδα στα άτομα με αναπηρία. Φέτος, οι δράσεις για το θέμα αυτό ήταν πολυποίκιλες και η πρωτοτυπία τους, τις έκανε γνωστές πέρα από τα στενά γεωγραφικά όρια της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου.

Συντονιστείτε επομένως όλοι, αυτή την Δευτέρα στις 23.15, στην τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 και στην δημοφιλή εκπομπή Ράδιο Αρβύλα για να δούμε τα εξαιρετικά παιδιά του τόπου μας.

Δειτε πλάνα απο την φωτογραφιση για το ημερολόγιο του συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία Νομού Θεσπρωτίας “ΣΤΟΡΓΗ”


In this article

Join the Conversation