Καμπάνια συγκέντρωσης προϊόντων απο φροντιστήρια της Παραμυθιάς για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της «Κιβωτού του Κόσμου» ζητάει την βοήθεια σας στη συγκέντρωση προϊόντων που θα σταλούν με δική μας ευθύνη στο...

Ο Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της «Κιβωτού του Κόσμου» ζητάει την βοήθεια σας στη συγκέντρωση προϊόντων που θα σταλούν με δική μας ευθύνη στο σπίτι της Κιβωτού στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων. Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται είναι τροφιμα, ειδη προσωπικής υγιεινής,  προιοντα καθαρισμού, οικοσυσκευές, φάρμακα κ.α.

Όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω Κέντρα Ξένων Γλωσσών:

Πάολα Κούρτη – Μπάμπα, Παραμυθιά
Αντιγόνη Φίλη, Παραμυθιά
Μαρία Μόσχου – Μουσελίμη, Παραμυθιά
Νταϊάνα Αθανασίου – Μπάμπα, Προδρόμι & Γαρδίκι

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για παιδιά.

In this article

Join the Conversation