ΒΙΝΤΕΟ: Έτοιμη η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Φιλιατών + Εγκαίνια κοινωνικού φαρμακείου

Λίγες μέρες πριν την έναρξη λειτουργίας της νέας υπερσύχρονης πτέρυγας του νοσοκομείου Φιλιατών και ο διοικητής του νοσοκομείου Σπύρος Δερδεμέζης, ξενάγησε τον υφυπουργό εργασίας Αντώνη Μπέζα και τα...

Λίγες μέρες πριν την έναρξη λειτουργίας της νέας υπερσύχρονης πτέρυγας του νοσοκομείου Φιλιατών και ο διοικητής του νοσοκομείου Σπύρος Δερδεμέζης, ξενάγησε τον υφυπουργό εργασίας Αντώνη Μπέζα και τα τοπικά ΜΜΕ. Στις δηλώσεις του ο Σπύρος Δερδεμέζης και ο Αντώνης Μπέζας, εξέφρασαν την ικανοποίηση για την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας, σημειώνοντας πως πλέον το νοσοκομείο Φιλιατών είναι από τα πιο υπερσύχρονα δημοσιά νοσοκομεία της χώρας.

Είχαν προηγηθεί τα εγκαίνια του κοινωνικού φαρμακείου–ιατρείου και παντοπωλείου του Δήμου Φιλιατων με την παρουσία του υφυπουργού εργασιας, του προέδρου της ΚΕΔΕ και Δήμαρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, των Δημάρχων Φιλιατών, Ηγουμενίτσας και Πάργας Σπύρου Παππά, Γιάννη Λώλλου και Αντώνη Νάστα αντίστοιχα, του Αντιδημάρχου Σούλιου Σταύρου Κωσταρά, του προέδρου του ΟΛΗΓ Βασίλη Διαμάντη, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, αυτοδιοικητικών παραγόντων και πλήθους κόσμου.

Δείτε στα 2 βίντεο που ακολουθούν τι συνέβη το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Φιλιατών και στα εγκαίνια του κοινωνικού φαρμακείου–ιατρείου και παντοπωλείου του Δήμου Φιλιατων καθώς και τις δηλώσεις του Αντωνη Μπέζα, του Γιώργου Πατούλη, του Σπύρου Παππά και του Σπύρου Δερδεμέζη:


In this article

Join the Conversation