Με επιτυχία η ημερίδα για το επαγγελματικό προσανατολισμό.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης  στην Παραμυθιά, η ημερίδα-εκδήλωση  του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Παραμυθιάς σε συνεργασία με το ΚΕ.ΣΥ.Π και το Συμβουλευτικ ό...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης  στην Παραμυθιά, η ημερίδα-εκδήλωση  του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Παραμυθιάς σε συνεργασία με το ΚΕ.ΣΥ.Π και το Συμβουλευτικ ό Σταθμό Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας με θέμα: «Κριτήρια του εφήβου στην επιλογή επαγγέλματος  – Πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γονείς».

Ομιλητές της ημερίδας ήταν η ψυχολόγος κ. Τζοβάρα Αγγελική, η ψυχολόγος κ. Νίκου Αλεξία και οι  Υπεύθυνες του ΚΕΣΥΠ και του ΣΣΝ Θεσπρωτίας ,  κ. κ. Ζήση Σταυρούλα και Κοτσώνη Αλεξάνδρα. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν , ο κύριος Γώγος Ιωάννης αντιδήμαρχος του Δήμου Σουλίου ,o Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Παραμυθιάς  κύριος Δημήτριος Ζορκάδης και  ο Δ/ντής του Γυμνασίου Παραμυθιάς  κύριος Δημήτριος Κοντός .

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομάδα μαθητών της Γ΄  Τάξης του Γυμνασίου Παραμυθιάς που παρουσίασαν δυο θεατρικά δρώμενα , τον κύριο  Χρήστο Καλαμπόκη υπεύθυνο των παραστάσεων  και  το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας για την τεχνική υποστήριξη.

In this article

Join the Conversation