Καυστική ανακοίνωση για τις εκλογές στον ΦΟΔΣΑ. Παρασκηνιακές συμφωνίες, Συμφέροντα και Εφιάλτες

Για μία ακόμη φορά ο Δήμος Σουλίου που στην εδαφική του περιφέρεια βρίσκεται ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, εκτός των οργάνων διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Νόμιμο μεν ηθικό...

Για μία ακόμη φορά ο Δήμος Σουλίου που στην εδαφική του περιφέρεια βρίσκεται ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, εκτός των οργάνων διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Νόμιμο μεν ηθικό όμως;

Την Τρίτη 30/12/2014 συνήλθε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Β΄ Διαχειριστικής Ενότητας (ΦΟΔΣΑ) στην Παραμυθιά με την προεδρία της Δημάρχου της έδρας, Σταυρούλας Μπραΐμη – Μπότση, όπως ο νόμος ορίζει πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρου – αντιπροέδρου και εκτελεστικής επιτροπής.


Από τις εκλογές προέκυψαν:
Πρόεδρος: Αντώνης Νάστας (Δήμαρχος Πάργας)
Αντιπρόεδρος: Στυλιανή Βαρτελάτου (Δημ. Σύμβουλος Πρέβεζας)

Εκτελεστική Επιτροπή:
Μέλος: Αντώνης Νάστας (Δήμαρχος Πάργας)
Μέλος: Ιωσήφ Σίσκας (Αντιδήμαρχος Πάργας)
Μέλος: Λώλης Ηλίας (Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας)
Αναπληρωματικό μέλος: Δημήτριος Παππάς (Δημ. Σύμβουλος Πρέβεζας)

Οι εκπρόσωποι της πλειοψηφίας του Δήμου Πρέβεζας ομόφωνα είχαν δηλώσει στήριξη στην υποψηφιότητα της Δημάρχου Σουλίου για την προεδρία του ΦΟΔΣΑ κυρίως για λόγους ηθικής και δεοντολογίας (αμεσότητα, εγγύτητα στα προβλήματα λειτουργίας του ΧΥΤΑ) και δεύτερον εξαιτίας του γεγονότος ότι ανήκουν στην ίδια παράταξη με την πλειοψηφία του Δήμου Σουλίου κάτι που φάνηκε και από την κοινή συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΠΕΔ Ηπείρου.

Απορίας άξιο λοιπόν το αποτέλεσμα των εκλογών. · Παρασκηνιακές συμφωνίες; · Συμφέροντα;
Οι ψηφοφορίες έδειξαν ξεκάθαρα τον….. “Εφιάλτη”
Οι λογικές αυτές προσβάλλουν το ήθος και την αξιοπρέπεια που πρέπει να χαρακτηρίζουν τα πολιτικά πρόσωπα. Καταδικάστηκαν και θα καταδικάζονται. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ.

Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση – Δήμαρχος Σουλίου
Φράγκος Θωμάς – Αντιδήμαρχος Δήμου Σουλίου
Κατσιπανέλης Δημήτριος – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας
Ροπόκης Ευάγγελος – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας
In this article

Join the Conversation