14 χρόνια paramythia-online.gr

14 χρόνια πέρασαν από τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2001, όταν και η paramythia-online.gr, “ανέβασε” την πρώτη έκδοση της στο διαδίκτυο. 14 χρόνια ψηφιακής καταγραφής δρώμενων και...

14 χρόνια πέρασαν από τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2001, όταν και η paramythia-online.gr, “ανέβασε” την πρώτη έκδοση της στο διαδίκτυο.

14 χρόνια ψηφιακής καταγραφής δρώμενων και γεγονότων, 14 χρόνια προβολής της Παραμυθιάς, 14 χρόνια δημιουργικά. Ήταν τότε που η διείσδυση του ιντερνέτ στην Ελλάδα δεν ξεπερνούσε το 7% και τότε που με αγωνία μετρούσαμε την περιορισμένη επισκεψιμότητα.

Η paramythia-online.gr ευχαριστεί όλους εσάς που την φέρατε στις πρώτες θέσεις στις ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος στην Ήπειρο.

Ειδικά ευχαριστεί όσους πρόσφεραν υλικό και γνώσεις με σκοπό η paramythia-online.gr να γίνει ένας πληρέστατος οδηγός με ιστορικά στοιχεία, πολυμέσα και ειδικά αφιερώματα.

Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος μόλις ξεκίνησε με την παρέα της paramythia-online.gr να μεγαλώνει και να υπόσχεται καινοτομίες, διαδικτυακές και μη.

Σας ευχαριστούμε…

In this article

Join the Conversation