Σε Ηγουμενιτσα και Φιλιάτες ο Αν. Σαμαράς +Φωτορεπορτάζ

«Εμείς δε θα γονατίσουμε. Δεν έγιναν όλες αυτές οι θυσίες του ελληνικού λαού για να σταματήσουμε τώρα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε στο δημαρχείο Φιλιατών...

«Εμείς δε θα γονατίσουμε. Δεν έγιναν όλες αυτές οι θυσίες του ελληνικού λαού για να σταματήσουμε τώρα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε στο δημαρχείο Φιλιατών το πρωί της Δευτέρας, απ’ όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο. O πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά, ενώ ειχε προηγηθεί επίσκεψη στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Ηγουμενίτσα όπου και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο, ενώ στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και νεολαίους του κόμματός του.

Ο δήμαρχος απένειμε στον Πρωθυπουργό αναμνηστική πλακέτα ενώ αμέσως μετά, ο Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε την αγορά της Ηγουμενίτσας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και απόλαυσε τον μεσημεριανό του καφέ, παρέα με νέους της περιοχής.

Ακολουθεί απο το Ράδιο Ηγουμενίτσα, πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την επίσκεψη του πρωθυπουρού στην Θεσπρωτία

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!