Η Δόξα Γαρδικίου για τα επεισόδια στο ματς με την Παραμυθιά

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. «ΔΟΞΑ» ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ, ύστερα από την σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του...

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. «ΔΟΞΑ» ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ, ύστερα από την σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Σούλι Παραμυθιάς – Δόξα Γαρδικίου, το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Παραμυθιάς :

«Καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του εν λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Θεωρεί απαράδεκτη και καταδικαστέα την εμπλοκή του προπονητή της ομάδας Σούλι Παραμυθιάς, στην απρόκλητη και βίαιη επίθεση, ειδικά εναντίον του Προέδρου της ομάδας μας, καθώς και την υβριστική του επίθεση κατά ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, επειδή ως θεσμικός παράγοντας, κατά την ταπεινή μας άποψη, θα έπρεπε να πρωτοστατήσει σε ακριβώς αντίθετες ενέργειες και να δράσει κατευναστικά και «πυροσβεστικά» και όχι να είναι στο επίκεντρο πρόκλησης των επεισοδίων.

Εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του και τη δυσφορία του, για την αδυναμία και ολιγωρία των μελών του Δ.Σ. της γηπεδούχου ομάδας, να διασφαλίσουν συνθήκες καλής φιλοξενίας στα μέλη της ομάδας μας.

Προβληματίζεται για το γεγονός της κατ’ επανάληψη πρόκλησης επεισοδίων στη συγκεκριμένη έδρα, και όχι μόνο με την ομάδα μας.

Τέλος, ευελπιστούμε στο μέλλον, να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα, που βεβηλώνουν και δεν προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, γιατί είναι αποδεδειγμένο, ότι η βία φέρνει βία

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Μαργαρίτης

In this article

Join the Conversation