Μήνυμα υποψήφιας βουλευτή Θεσπρωτίας των ΑΝΕΛ Ειρήνη Μπάλλα – Μπότσαρη

Φίλες και φίλοι, Έλκοντας την καταγωγή μου από τα τιμημένα, ανυπότακτα και ασυμβίβαστα σουλιώτικα ταμπούρια και έχοντας σαν φάρο φωτεινό, τις θυσίες των ένδοξων προγόνων μου για Ελευθερία,...

Αγωνιζόμαστε για την πραγματική αποκατάσταση της δημοκρατίας, της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας, της δικαιοσύνης, της εργασίας, της ανάπτυξης, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος της άμυνας της χώρας, και του κοινωνικού γίγνεσθαι, που θα προκύψει μέσα από την κατάργηση των Μνημονίων και όλων των συναφών Εφαρμοστικών νόμων, που εξαθλίωσαν την Ελλάδα.

Επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν υποχωρούμε στις διεκδικήσεις του γερμανικού κατοχικού δανείου και των οφειλόμενων γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και ιδιαίτερα σε αυτές που αφορούν τους αδικοχαμένους 49 πρόκριτους της Παραμυθιάς.  (βλέπε Κυβερνητικό Πρόγραμμα ΑΝ.ΕΛ. στην ηλεκτρoνική δ/νση: www.anexartitoiellines.gr).

Ο αγώνας αυτός, δεν είναι απλά ένας αγώνας εκλογής μιας νέας Κυβέρνησης, ή Κοινοβουλίου…
Είναι αγώνας απελευθέρωσης της χώρας μας, από τους ξένους οικονομικούς επικυρίαρχους και τα εγχώρια όργανά τους, που τα διατάζουν με e-mails!!! 
Είναι αγώνας πραγματικής επιβίωσης του ελληνικού λαού και διασφάλισης του μέλλοντος των παιδιών μας.
Και τέλος, είναι αγώνας Εθνικής, Πατριωτικής και Κοινωνικής ανάκτησης της Ελλάδας και των ελληνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, που οι συγκυβερνώντες φοβούνται να διεκδικήσουν.
Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να οδηγήσουν την Ελλάδα σε ένα νέο Ζάλογγο.

Έχουμε την ευκαιρία, όλοι μαζί να τους γκρεμίσουμε εμείς, στις 25 του Γενάρη…

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
Για την Θεσπρωτία, για την Ήπειρο, για την Ελλάδα
Ειρήνη Μπάλλα-Μπότσαρη

ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΝ.ΕΛ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

In this article

Join the Conversation