Γιώργος Οικονόμου – Η προσωπική επιλογή του Τσίπρα για την Θεσπρωτία

Η συμμετοχή του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσπρωτία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Θεσπρωτικού λαού, δίνει αίγλη στο ίδιο και βαρύτητα στο...

Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση για αρκετά χρόνια, διατελέσας και Δήμαρχος Καματερού, την τετραετία 1977-1981, εκλεγόμενος με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που στήριζαν το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το ΚΚΕεσωτερικού.

Το άκουσμα της υποψηφιότητας του Γιώργου Οικονόμου, που χαίρει μεγάλης αποδοχής και εκτίμησης στη Θεσπρωτία, ενθουσίασε την πλειονότητα του Θεσπρωτικού λαού, που βλέπουν στο προσωπό του ένα πολιτικό, που λόγω της επιτυχημένης ιδιωτικής διαδρομής, των γνώσεων και της εμπειρίας, να μπορεί να βοηθήσει και να δόσει λύσεις στα προβλήματα που αποσχολούν την ακρτική περιοχή. Για αυτό τον αγκάλιασαν αμέσως, άνθρωποι όλων των πολιτικών πεποιθήσεων και δηλώνουν την στήριξη τους. Μάλιστα κάποιοι των προσομοιάζουν με πετυχημένους πολιτικούς που εκλέχθηκαν στην Θεσπρωτία τα περασμένα χρόνια και βοήθησαν τον τόπο.

Aπο thesprotia-press.gr


In this article

Join the Conversation