Γιώργος Οικονόμου: Συμβάλλοντας στην υπέρβαση…

Η συμμετοχή ως υποψηφίου Βουλευτή Θεσπρωτίας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του έγκριτου συμπατριώτη της αποδημίας Γιώργου Οικονόμου, διακεκριμένου δικηγόρου των Αθηνών της μάχιμης δικηγορίας για πολλά χρόνια. Του Σουλιώτη...

ΚΑΤΑ τη διάρκεια της θητείας και προεδρίας του σε αυτή, σφυρηλάτησε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς του και με τους απόδημους Ηπειρώτες της Αττικής αλλά και με την Ήπειρο στο σύνολο των νομών της. ΜΕ τους συμπολίτες Ηπειρώτες και Θεσπρωτούς και τους εκάστοτε αιρετούς άρχοντες της και εκπροσώπους της στη Βουλή, Ηπειρώτες Βουλευτές και Υπουργούς. ΜΕ τους οποίους ανεξαρτήτως κυβέρνησης συνεργάστηκε αρμονικά και συνέβαλε στην προώθηση και επίλυση προβλημάτων που την αφορούν.

ΝΑ σημειωθεί επίσης πως ο Γιώργος Οικονόμου δεν είναι ούτε υπήρξε κομματικό στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., φορώντας τη… «στενή κομματική γραμμή». ΜΕ πολιτικές και κομματικές καταβολές στο χώρο γενικότερα της ευρύτερης Κέντρο-Αριστεράς, στρατεύτηκε ως υποψήφιος με αυτόν, ανταποκρινόμενος στην πρόταση και τις πιέσεις και μάλιστα έντονες όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε που του ασκήθηκαν προκειμένου να αποδεχτεί την πρόταση και να είναι υποψήφιος στο νομό και από τον πρόεδρο του κόμματος επίσης Ηπειρώτη στην καταγωγή από το Αθαμάνιο της Άρτας, Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο οποίος γνωρίζει τις ικανότητες, την εντιμότητα του και τις δυνατότητες προσφοράς του εκτός των άλλων και από τη συμμετοχή του στη διοίκηση και εσχάτως στο αξίωμα του προέδρου της Π.Σ.Ε.

ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ πως η υποψηφιότητα του, στοχεύει, απευθύνεται και δικαιολογημένα, στην προσέλκυση ψηφοφόρων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Θεσπρωτία και από τον ευρύτερο κεντρο-αριστερό χώρο αλλά και εντός αυτού, λειτουργώντας ο ίδιος ως καταλύτης και συμβάλλοντας σε υπέρβαση τυχόν φοβικών συνδρόμων ή διλλημάτων, επιφυλασσόμενων να ψηφίσουν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αγαπητέ πρόεδρε και στο… κόμμα σου πλέον και σε εσένα προσωπικά. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ πως κατά την άποψη μας την οποία εκτιμούμε υιοθετεί και μεγάλος αριθμός συμπολιτών, πως με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του, διευρύνεις τη… γκάμα των ψηφοφόρων του. ΧΩΡΙΣ το διευκρινίζουμε, να υποτιμούμε και τους άλλους αξιόλογους ανθυποψήφιους σου… ΤΟ αντίθετο μάλιστα…

Απο την εφημερίδα Διαβούλευση

In this article

Join the Conversation