Γιάννης Μιττάκος: Δώσαμε εναν ωραίο αγώνα με την φωνή της λογικής. Το Ποτάμι…

Αγαπητοί/ες συμπολίτες/σες, Οι τελευταίες δύο εβδομάδες, αυτής της σύντομης προεκλογικής περιόδου, ήταν συναρπαστικές. Δώσαμε εναν ωραίο αγώνα. Πρώτη φορά στην ζωή μου τα συναισθήματα εναλλάσσονταν συνεχώς. Κάποιες φορές...

Αγαπητοί/ες συμπολίτες/σες,

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες, αυτής της σύντομης προεκλογικής περιόδου, ήταν συναρπαστικές. Δώσαμε εναν ωραίο αγώνα. Πρώτη φορά στην ζωή μου τα συναισθήματα εναλλάσσονταν συνεχώς. Κάποιες φορές κούραση, ψυχική και σωματική, κάποιες απογοήτευση και κάποιες τις περισσότερες όμως χαρά και ελπίδα. Χαρά γιατί γνώρισα και συνομίλησα με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους καθέναν ξεχωριστά.  Αξιόλογους από όλες τις πλευρές, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων. Με άλλους συμφώνησα, με άλλους διαφώνησα δεν έχει σημασία αυτός ήταν ο σκοπός μου, η προσωπική επαφή και συζήτηση με όσο περισσότερο κόσμο γινόταν.

Την Κυριακή στις 25/01, οι Θεσπρωτοί και κατ’ επέκταση όλοι οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να πάρουν μία ακόμη σημαντική απόφαση.Eδώ θα ήθελα να τους υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει μόνο η ψήφος ανοχής ή η ψήφος διαμαρτυρίας. Υπάρχει η Τρίτη δύναμη, η φωνή της λογικής στο πολιτικό σκηνικό, Το Ποτάμι.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συνυποψήφιους του Ποταμιού γιατί η πρώτη μας παρουσία ήταν αξιοπρεπέστατη. Με τα ελάχιστα μέσα που διαθέσαμε και το μικρότερο budget δεν σταματήσαμε να λειτουργούμε ποτέ σαν ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους θερμά, εθελοντές, συν-υποψήφιους, φίλους, γνωστούς και κυρίως οικογένεια για την ηθική στήριξη.

Γιάννης Μιττάκος
Υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

In this article

Join the Conversation