Στο συνέδριο για την ανάπτυξη του τουρισμού με βάση το σχέδιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, ο Δήμος Σουλίου

Σε συνάντηση εργασίας με θέμα «Τουριστικός Προορισμός Ήπειρος, Περιφερειακή Δικτύωση και Ανάπτυξη Κοινής Πορείας», θα συμμετέχει ο Δήμος Σουλίου μέσω του υπευθύνου τουρισμού, εντεταλμένου δημοτικού σύμβουλου Δημήτριου Λώλου....

Σε συνάντηση εργασίας με θέμα «Τουριστικός Προορισμός Ήπειρος, Περιφερειακή Δικτύωση και Ανάπτυξη Κοινής Πορείας», θα συμμετέχει ο Δήμος Σουλίου μέσω του υπευθύνου τουρισμού, εντεταλμένου δημοτικού σύμβουλου Δημήτριου Λώλου.

Η συνάντηση διοργανώνεται απο την Περιφέρεια Ηπείρου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα με βάση το παράδειγμα του Συνδυαστικού-Τουριστικού Σχεδίου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (Συνδυαστικού Τουρισμού – Συνδυασμός Τουριστικών Τομέων)

Η συνάντηση εργασίας τουριστικών παραγόντων έχει ως στόχο τη δικτύωση των ιδιωτικών και δημόσιων φορέων στην Ήπειρο, έτσι ώστε να προωθηθεί από κοινού ο τουριστικός προορισμός ‘Ήπειρος’. Σε αυτή τη διαδικασία οι ελληνικοί φορείς θα έχουν την υποστήριξη και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες των Γερμανών εμπειρογνωμόνων.

Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν: Η Περιφέρεια Ηπείρου, Δήμαρχοι και Εκπρόσωποι Δήμων για θέματα τουρισμού, Επιχειρηματίες Τουρισμού και Επιμελητήρια της Ηπείρου. Επισης θα συμμετέχουν ως eμπειρογνώμονες οι: Λιάνε Γιόρνταν – Γερμανική Ένωση Πεζοποριών, Χάραλντ Κνόχε- Ρότχαρστάϊγκ (εθνικό μονοπάτι), Χρίστοφερ Κρουλ – Διευθυντής της Εταιρίας Τουρισμού Μέλανα Δρυμού «Schwarzwald Tourismus GmbH», Στέφαν Μπύκερ – Ειδικός για τουρισμό με ποδήλατα, Τόμας Φέτμπακ – τέος Δήμαρχος Μπίμπεραχ, Δρ. Νόρμπερτ Χέλλερ – Ειδικός για θέματα χρηματοδότησης, Δρ. Ανδρέας Χόλλσταϊν -Δήμαρχος της πόλης Αλτένα και Χάραλντ Σουάρτς – δημοσιογράφος ταξιδιών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικές με:
To Σχεδίο Συνδυαστικού-Τουρισμού – Δικτύωση των τουριστικών τομέων, την ποικιλομορφία της Ηπείρου, το μάρκετινγκ των περιφερειακών τουριστικών προϊόντων, Χρηματοδότηση και αειφορία – δυνατότητα χρηματοδότησης πάνω σε τουριστικές επενδύσεις, κ.α

In this article

Join the Conversation