Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης ΟΣΔΕ

Στα μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης ΟΣΔΕ 2015. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας Πρέβεζας – Ένωση Αγροτών, με πολυετή εμπειρία και συνεχή παρουσία στον τομέα...

Στα μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης ΟΣΔΕ 2015.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας Πρέβεζας – Ένωση Αγροτών, με πολυετή εμπειρία και συνεχή παρουσία στον τομέα των επιδοτήσεων, θα βρίσκεται και το 2015 δίπλα στους παραγωγούς για την συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης ΟΣΔΕ μέσα από τα ειδικά πιστοποιημένα γραφεία που έχουν δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό, ΚΕΑ Ηγουμενίτσας και ΚΕΑ Πρέβεζας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δήλωση του 2015 είναι πολύ σημαντική διότι διαμορφώνει τα δικαιώματα του παραγωγού ώστε να λαμβάνει την επιδότηση έως το 2020. Η υποβολή πρέπει να γίνει μέσω ενός πιστοποιημένου φορέα υποδοχής αίτησης που έχει πιστοποιηθεί για τη γεωγραφική περιοχή στην οποία ανήκει η έδρα της αγροτικής του εκμετάλλευσης.

Για τον λόγο αυτό μην εμπιστευθείτε την διαδικασία υποβολής στον καθένα που σας υπόσχεται διάφορα. Ειδικά φέτος θα υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα υπολογισμού των νέων δικαιωμάτων και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την πιο αποδοτική δήλωση με στόχο την μεγιστοποίηση της ωφέλειας προς τον παραγωγό. Οι παραγωγοί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για ραντεβού στα γραφεία μας όπως κάθε χρόνο. Για τους τόπους και χρόνους που θα λειτουργήσουν εξωτερικά συνεργεία στον Νομό Πρέβεζας, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Για κάθε πληροφορία παρακαλούμε απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα
Ηγουμενίτσα: 26650 25481, 25482, 25484
Παραμυθιά: 26650 24300, 22209
Φιλιάτες: 26640 22159
In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!