Μαθητές του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς για την ανύπαρκτη στάση λεωφορείων: Ζητούμε τα αυτονόητα +Φωτογραφίες

Στο θέμα που αναδείξαμε στις 5 Δεκεμβρίου 2014 σχετικά με την στάση λεωφορείων στον κάτω Περιφερειακό, για την παραλαβή του μαθητών του ΕΠΑΛ (θυμηθείτε εδώ), επανέρχονται σήμερα οι...

Στο θέμα που αναδείξαμε στις 5 Δεκεμβρίου 2014 σχετικά με την στάση λεωφορείων στον κάτω Περιφερειακό, για την παραλαβή του μαθητών του ΕΠΑΛ (θυμηθείτε εδώ), επανέρχονται σήμερα οι μαθητές με επιστολή τους στην paramythia-online.gr. Οι μαθητές ζητούν να γίνει πράξη η υπόσχεση για στάση, καθώς όπως αναφέρουν ο κίνδυνος για τροχαίο ατύχημα είναι μεγάλος. Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr η στάση έχει παραγγελθεί. Διαβάστε την επιστολή των μαθητών:

Εμείς οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραμυθιας καταγγέλλουμε δημόσια τους υπεύθυνους που με την απραξία τους στο αίτημα μας για δημιουργία στάσης στον κάτω περιφερειακό Παραμυθιάς, μας αναγκάζουν να περιμένουμε στους δρόμους το λεωφορείο του ΚΤΕΛ κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες με κίνδυνο για την υγειά μας και κυρίως με κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Μας είχαν υποσχεθεί πως η στάση θα ήταν έτοιμη τα Χριστούγεννα και έχουν περάσει 35 ημέρες. Όταν θα προκληθεί ατύχημα όλοι θα το παίζουν σοκαρισμένοι γιαυτό κρούουμε από τώρα τον κώδωνα του κινδύνου.

Ζητούμε άμεσα να γίνει πράξη η υπόσχεση του δήμου Σουλίου για την εγκατάσταση στάσης.
Ζητούμε τα αυτονόητα για κάθε κοινωνία.
Ζητούμε την αντιμετώπιση μας σαν να είμαστε δικά τους παιδιά

Μαθητές του ΕΠΑΛ ΠαραμυθιάςIn this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!