Στις κατασκηνώσεις Παραμυθιάς για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού

Το δεύτερο μέρος της συνάντησης εργασίας της περιφέρειας με θέμα «Τουριστικός Προορισμός Ήπειρος, Περιφερειακή Δικτύωση και Ανάπτυξη Κοινής Πορείας» και με στόχο την τουριστική προβολή και την προώθηση...

Το δεύτερο μέρος της συνάντησης εργασίας της περιφέρειας με θέμα «Τουριστικός Προορισμός Ήπειρος, Περιφερειακή Δικτύωση και Ανάπτυξη Κοινής Πορείας» και με στόχο την τουριστική προβολή και την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Παραμυθιά, με την παρουσία εμπειρογνωμόνων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Στις κατασκηνώσεις της πόλης καθώς και στην πίστα απογείωσης των αεροπτεριστών, βρέθηκαν οι Στέφαν Μπύκερ (ειδικός για τουρισμό με ποδήλατα), Λιάνε Γιόρνταν (ειδικός για πεζοπορικές διαδρομές και ορειβασία) και ο πρ. Δήμαρχος Αλτένα Ανδρέας Χόλλσταϊν (τουρισμό με τροχόσπιτα), συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο τουρισμού του Δήμου, Δημήτριο Λωλο.

Οι συμβουλευτική για τις προδιαγραφές, τους κανόνες πιστοποίησης και τις υποδομές σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ του τουριστικού πακέτου, θα είναι το αντικείμενο των τριών εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι δηλώσαν εντυπωσιασμένοι από την περιοχή η οποία μπορεί να αναδειχτεί σαν κέντρο δραστηριοτήτων στην φύση.

Εντελώς συμπωματικά, μόλις εχτές, πέρασε από την οικονομική επιτροπή, η απευθείας ανάθεση για την περίφραξη των κατασκηνώσεων της Παραμυθιάς.

In this article

Join the Conversation