Η κάθοδος της ΘΕΑΤΟ στον Μώμο τον 7ο

Η ΘΕΑΤΟ ξεκίνησε στις έξι του Φλεβάρη του 2015…. στη Πάτρα για να πάει. Εκεί συναντηθήκαμε θεατρικές ομάδες …την Τέχνη μας να δείξουμε … οι παλιομασκαράδες!!! Ξημέρωσε το...

Η ΘΕΑΤΟ ξεκίνησε στις έξι του Φλεβάρη του 2015…. στη Πάτρα για να πάει.
Εκεί συναντηθήκαμε θεατρικές ομάδες …την Τέχνη μας να δείξουμε … οι παλιομασκαράδες!!!
Ξημέρωσε το Σάββατο γιορτή μεγάλη ο Μώμος στα χέρια για εισιτήρια , επιάστηκεν ο κόσμος!!!
Κάποιοι Ηπειρώτες φάνηκαν , να μας προϋπαντήσουν το έργο μας για να ιδούν , να μας χειροκροτήσουν!
Οι ηθοποιοί του Ρεφενέ με τον Γεωργακάκη έκαμαν ιντερμέδια με τρέλα και μεράκι και τους χειροκροτήσαμε γιατί ήτανε ωραίοι μεγάλοι Καρναβαλιστές , ελεύθεροι κι ωραίοι !!!
Βραβεία παραδώσανε και πήραμε ενθύμια της ανοιχτής παλάμης τους ωραία αγαλματίδια του Σάτυρου ,του Άρλεκου και των Βαρελοφρόνων και μέσα εις το Πάνθεον ζουρλάναμε τον κόσμο!!!
Εμαζευτήκαμε λοιπόν … «εις μίαν κατοικίαν» κι ανάμεσα δεν κάναμε «καμιάν φιλονικείαν» κι αν όλοι δεν βραβεύτηκαν , γλεντήσαμε ωραία το κέφι μας σκορπίσαμε και γίναμε παρέα!!!
Του χρόνου περιμένουμε να ξαναρθούμε «κάτου» οι κερατάδες εραστές της Τέχνης του Θεάτρου, στην Πάτρα μας την όμορφη τη χιλιοδοξασμένη που ο «Μώμος» της μας έσμιξε από τα τόσα μέρη!!!!!!!

Και για όποιον δεν κατάλαβε … ενημερώνουμε ότι η ΘΕΑΤΟ το Σάββατο 7 Φλεβάρη 2015 , συμμετέχει στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς» στην Πάτρα. Το κάνουμε γνωστό στους συμπατριώτες μας από τα μέρη μας αλλά και αυτούς που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας ώστε αν θέλουν να μας δουν , μπορούν να έρθουν το Σάββατο 7/2 , στο Κινηματοθέατρο «Πάνθεον» στην Πάτρα , στις 8.00μμ.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 5/2/2015
Θ.Ε.Α.Τ.Ο.
In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!