Ο καιρός στην Παραμυθιά την εβδομάδα που έρχεται

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την εβδομάδα που έρχεται στην Παραμυθιά, αφού η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην μεγαλύτερη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο τις νυχτερινές ώρες θα επιστατεί παγετός,...

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την εβδομάδα που έρχεται στην Παραμυθιά, αφού η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην μεγαλύτερη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο τις νυχτερινές ώρες θα επιστατεί παγετός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 μέχρι και 9 βαθμούς κελσίου και άνεμους μέχρι και 2 μποφόρ. Πιο συγκεκριμένα:

Δευτέρα: Αυξημένη συννεφιά αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό. Παγετός την νύχτα. Θερμοκρασία από 1 μέχρι 9 βαθμούς κελσίου και άνεμοι νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ.
Τρίτη: Αραιή συννεφιά με παγετό την νύχτα. Θερμοκρασία από 0 μέχρι 9 βαθμούς κελσίου και άνεμοι βορειοανατολικοί 2 μποφόρ.
Τετάρτη: Αίθριος καιρός με παγετό την νύχτα. Θερμοκρασία από -1 μέχρι 7 βαθμούς κελσίου και άνεμοι βορειοανατολικοί 2 μποφόρ.
Πέμπτη: Αραιή συννεφιά με παγετό την νύχτα. Θερμοκρασία από 0 μέχρι 7 βαθμούς κελσίου και άνεμοι δυτικοί 2 μποφόρ.
Παρασκευή: Αραιή συννεφιά με παγετό την νύχτα. Θερμοκρασία από 1 μέχρι 9 βαθμούς κελσίου και άνεμοι νοτιοδυτικοί 2 μποφόρ.
Σάββατο: Συννεφιά με παγετό την νύχτα. Θερμοκρασία από 1 μέχρι 9 βαθμούς κελσίου και άνεμοι νοτιοδυτικοί 1 μποφόρ.


In this article

Join the Conversation