Προβλήματα στην λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου. Άμεσες οι ενέργειες για την επίλυση τους.

Προβλήματα στην λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Παραμυθιάς, που παρουσιάζονται τον τελευταίο 1 χρόνο, αναφέρουν αθλητές που κάνουν χρήση το γυμναστήριο. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, το τελευταίο διάστημα είχαν παρατηρηθεί...

Προβλήματα στην λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Παραμυθιάς, που παρουσιάζονται τον τελευταίο 1 χρόνο, αναφέρουν αθλητές που κάνουν χρήση το γυμναστήριο. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, το τελευταίο διάστημα είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα πλημμελούς λειτουργίας του μοναδικού κλειστού χώρου γυμνασης της Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα:

Κυκλοφορούσαν πολλά αντικλείδια με αποτέλεσμα να μπαίνει όποιος θέλει μέσα.  Δεν υπήρχε υπεύθυνος να ανοίγει και να κλείνει.  Εξαφανίστηκε το φαρμακείο το οποίο είχε τοποθετηθεί για την αδειοδότηση του γυμναστηρίου (μάλιστα γραφούν πως εξαφανίστηκε αμέσως μετά την αδειοδότηση). Δεν υπάρχει έλεγχος με αποτέλεσμα να παίζουν με παπούτσια με τάπες και έτσι έχει καταστραφεί το τερέν. Οι τρίτες ομάδες εκτός δήμου δεν πληρώνουν το προβλεπόμενο αντίτιμο. Σοβαρότατο πρόβλημα με την καθαριότητα (Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως συνεχώς βρίσκουν προφυλακτικά). Στάζει νερό από την οροφή. Σπασμένα τζάμια περιμετρικά των εγκαταστάσεων.

Η paramythia-online.gr επικοινώνησε με την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Βασιλική Ντούκα, η οποία θα πρέπει να σημειωθεί πως ενέργησε άμεσα με αποτέλεσμα, σήμερα να εχει βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση, κυρίως με την παρουσία υπαλλήλου του Δήμου στο κλειστό γυμναστήριο Παραμυθιάς.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Βασιλική Ντούκα, η Δημοτική Αρχή εδώ και μερικούς μήνες έχει προβεί σε μια σειρά ενεργειών, ώστε να αδειοδοτηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας, σύμφωνα με τις υποδείξεις της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δ Μακεδονίας. Όσον αφορά το κλειστό γυμναστήριο της Παραμυθιάς, η Βασιλική Ντούκα σημειώνει πως είναι μια αδειοδοτημένη αθλητική εγκατάσταση (σε όλες τις παραμέτρους της, ήτοι το κτήριο, η ασφάλεια, η καθαριότητα, φαρμακείο, πυρασφάλεια κτλ).

Και καταλήγει η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα αθλητισμού: Οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο είναι υπεύθυνες για τη σωστή λειτουργία του χώρου. Παράλληλα δε, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη ,υπάρχουν ώρες κοινού από τις 16.00 έως τις 21.00, με παρουσία υπεύθυνου υπαλλήλου του δήμου. Ο αθλητισμός και η προώθησή του είναι σημαντικό θέμα για τη δημοτική αρχή και ζητούμε τη συμβολή όλων των πολιτών για τη χρήση των αθλητικών χώρων, με σεβασμό.

In this article

Join the Conversation