Στην Παραμυθιά ομάδα δημοσιογράφων από τη Φιλανδία, για την προώθηση του τουρισμού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Media Fam Trip, που διοργάνωσε το TravelMii, ο πρώτος φορέας προώθησης αποκλειστικά για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Media Fam Trip, που διοργάνωσε το TravelMii, ο πρώτος φορέας προώθησης αποκλειστικά για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Σκανδιναβίας, Φινλανδίας και Βαλτικών κρατών (Grekiska Statens Turistbyrε Scandinavia, Finland and Baltic States), την περιφέρεια Ηπείρου , στην περιοχή της Ηπείρου με δημοσιογράφους από τη Φιλανδία, οι οποίοι μεταξύ άλλων βρέθηκαν και στη Παραμυθιά.

Η ομάδα πέρασε από την Παραμυθιά οπου φωτογράφισε τα σημεία ιδιαίτερου τουριστικού ενδιαφέροντος όπως την παλιά πόλη, τον Πύργο Κούλια, τον βυζαντινό Ναό της Παναγίας, το Κάστρο της Παραμυθιάς και τα βυζαντινά λουτρά. Οι Φιλανδοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει κείμενά τους σε διακεκριμένα περιοδικά τουριστικού και ευρύτερου business ενδιαφέροντος στη Φινλανδία, αλλά και συμμετέχουν σε τοπικές τηλεοπτικές εκπομπές, επισκέφθηκαν την Ήπειρο , με σκοπό την προώθηση του πολυθεματικού τουρισμού στη χώρα μας, της εξυπηρέτησης τουριστών 12 μήνες το χρόνο και κατά συνέπεια της απαγκίστρωσης από το πρότυπο “θάλασσα, ήλιος, άμμος” με το οποίο έχει ταυτιστεί η χώρα μας στο εξωτερικό.

Χορηγοί του Fam Trip ήταν το Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο, το Mountain Konitsa στην Κόνιτσα, το No Limits στην Κόνιτσα, ενώ χορηγός μετακίνησης ήταν το Kassaros Travel. Στην παράταση του ταξιδιού εξικοίωσης εκπροσώπων των Φινλανδών δημοσιογράφων στο Μέτσοβο, χορηγός ήταν το Grand Forest Hotel.

In this article

Join the Conversation