Στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο η Σταυρούλα Μπραΐμη +ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Φανάρι, Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε την Τρίτη 10 Μάρτη η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, ο Αντιδήμαρχος κ....

Τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Φανάρι, Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε την Τρίτη 10 Μάρτη η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, ο Αντιδήμαρχος κ. Φράγκος Θωμάς και ο πολιτιστικός σύλλογος Καμινίου – Ζερβοχωρίου.

Ο Πατριάρχης επιφύλαξε θερμή υποδομή στη Δήμαρχο και στους δημότες του ιστορικού Δήμου Σουλίου. Τόνισε ότι η Μητρόπολη Παραμυθιάς, Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας ανήκει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (Νέες Χώρες). Ευλόγησε και χάρισε από ένα σταυρό σε όλους.

Η Δήμαρχος Σουλίου εξέφρασε το βαθύ σεβασμό και τη συγκίνηση όλων των παραβρισκόμενων για τη συνάντηση με τον θεματοφύλακα της πίστης, των ιερών και οσίων του γένους από το μικρό Δήμο Σουλίου με τη βαριά πολιτιστική κληρονομιά και  ιστορική παρακαταθήκη και του προσέφερε χειροποίητη κατασκευή με τον ΄Αγιο Δονάτο  και το έμβλημα της Ελευθερίας  που βρίσκεται πάνω από το μνημείο των 49 εκτελεσθέντων προκρίτων  της Μαρτυρικής Παραμυθιάς.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!