KAE Παραμυθιά: καμπάνια συλλογής προϊόντων για την Κιβωτό του Κόσμου

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ΚΑΕ Παραμυθιά, οργανώνοντας καμπάνια συλλογής προϊόντων για την Κιβωτό του Κόσμου. Η καμπάνια η οποία ξεκινάει την Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή...

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ΚΑΕ Παραμυθιά, οργανώνοντας καμπάνια συλλογής προϊόντων για την Κιβωτό του Κόσμου.

Η καμπάνια η οποία ξεκινάει την Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 3 Απριλίου, συγκεντρώνει τρόφιμα, φάρμακα, ειδη προσωπικής υγιεινής και προϊόντα καθαρισμού, με σκοπό να παραδοθούν τα παιδιά του παραρτήματος Πωγωνιανής της Κιβωτού του Κόσμου.

Η συλλογή θα πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο της Παραμυθιάς και στο φωτογραφείο του Κωνσταντίνου Ζιάγκου στην πλατεία 49 Προκρίτων Λαϊκή Αγορά, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 16:00 μέχρι 19:00.

«Καθώς πλησιάζουν οι άγιες ημέρες του Πάσχα, ας προσπαθήσουμε όλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη» αναφέρει το ΔΣ της ΚΑΕ Παραμυθιάς.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η Κιβωτός του Κόσμου ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά.

In this article

Join the Conversation