Με επιτυχία η παρουσίαση της μελέτης για την εξοικονόμησης ενέργειας στο σύστημα οδοφωτισμού

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, ώρα 10:30πμ στην Παραμυθιά και την Κυριακή 11:30πμ στην Γκρίκα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σουλίου η παρουσίαση της «Ενεργειακής μελέτης και...

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, ώρα 10:30πμ στην Παραμυθιά και την Κυριακή 11:30πμ στην Γκρίκα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σουλίου η παρουσίαση της «Ενεργειακής μελέτης και πρόταση εξοικονόμησης ενέργειας στο σύστημα οδοφωτισμού Γκρίκας – Ψάκκας». Η παρουσίαση έγινε από τον κύριο Γκοτζαμάνη Δονάτο Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτσης, η Δήμαρχος Σουλίου, μεγάλος αριθμός δημοτικών συμβούλων, προέδρων τοπικών κοινοτήτων και δημότες.

Η Δήμαρχος Σουλίου στο χαιρετισμό της αρχικά ευχαρίστησε τον κ. Γκοτζαμάνη για την μελέτη που εκπόνησε και την αφιλοκερδή προσφορά του στο Δήμο. Τόνισε ότι αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για την νεολαία που διαπρέπει στις επιστήμες και ευχήθηκε η προσφορά αυτή να βρει μιμητές. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η δημοτική αρχή για μείωση του κόστους κατανάλωσης ενέργειας καθώς και την εφαρμογή πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σουλίου

In this article

Join the Conversation